Login
Angebotsliste
Warenkorb

Walkingfloor werking

Een walkingfloor, moving floor of schuifvloer-systeem wordt veel gebruikt voor bulkvervoer van onverpakte goederen zoals:

  • hout
  • zand
  • huisvuil
  • potgrond
  • biomassaHet is een slim en handig systeem, het lossen gaat eigenlijk vanzelf! De hydraulisch aangestuurde vloer werkt de lading naar buiten. Het systeem heeft meerdere groepen van drie latten. Het totale aantal vloerlatten is een veelvoud van drie (meestal 21). Bij het lossen van de lading beweegt de volledige vloer naar achteren. De eerste schuif zorgt ervoor dat het achterste deel van de lading uit de bak valt. Daarna trekken de latten van elke groep zich in om de beurt terug. Omdat bij het terugtrekken telkens twee derde van de vloer blijft stilstaan, blijft de lading tijdens deze drie schuiven liggen. Daarna is het systeem terug bij af en zal het een volgend deel van de lading naar buiten stoten.


Video: hoe werkt het?


In het volgende filmpje wordt duidelijk hoe dit werkt (bron: Keith Walkingfloor):
Welke hydrauliek heb je nodig voor je truck?

Je kunt bij GEJE een complete hydrauliekset kopen voor elk merk truck. Onze configurator helpt jou om de juiste set samen te stellen. Kijk op onze speciale pagina voor meer informatie over de set.


Waar kun je een walking floor kopen?

Walkingfloor is een benaming die algemeen wordt gebruikt, maar het merk 'walkingfloor' is eigendom van Keith Walking Floor. Je kunt via hun site een dealer zoeken voor nieuwe systemen maar er zijn meerdere sites die ook tweedehands systemen verkopen.

-
Versandkosten

Wir halten Ihre Kosten durch effizientes Verpacken und Kombinieren von Sendungen niedrig.

-
Schnelle Lieferung

Ihre Bestellung wird noch am selben Tag bearbeitet und an das Transportunternehmen übergeben.

-
Maßgeschneidert

Geeignete Lösung für jede Lkw-Marke und jeden Lkw-Typ sowie für Be- und Entladeanwendungen.

-
Großes Lager

Wir verfügen über einen großen Bestand an einer breiten Palette von Hydraulikprodukten.

Warenkorb

Angebotsliste

Filter löschen

Filter

Stornieren
Bestätigen