Details maken het verschil Inloggen | Registreren
Over ons

GEJE TRUCK HYDRAULICS
GEJE Truck Hydraulics is een dynamisch bedrijf dat is opgericht in 2002. GEJE Truck Hydraulics is de expert in hydraulische systemen en onderdelen voor vrachtwagens en lichte bedrijfswagens. Niet alleen zijn wij uw adviseur en leverancier, tevens monteren we desgewenst het systeem. Wij kennen onze producten dus door en door en weten wij waar u bij montage en bij gebruik tegenaan loopt. Juist met deze expertise maken wij in de details het verschil voor u.

KLANTEN
De klanten zijn hoofdzakelijk carrosseriebedrijven, truckdealers en grote zelf reparerende en monterende transportbedrijven.

ASSORTIMENT
GEJE Truck Hydraulics is onder andere importeur van OMFB Hydraulic Components Spa uit Italiƫ, producent van pto, tandwielpompen, plunjerpompen en ventielen. GEJE is daarnaast importeur van Padoan uit Italiƫ, producent van aluminium hydrauliek-, brandstof- en combitanken.

Naast pto's, tandwielpompen, plungerpompen, ventielen en tanken beschikken wij ook over een grote voorraad hydraulische koppelingen, slangen en overige toebehoren. Wij assembleren alle soorten hydraulische slangen, voorzien van de door u gewenste koppelingen, op maat.

LEVERING
Vanuit ons magazijn leveren wij de meeste artikelen uit voorraad. Door onze goede relaties met onze fabrikanten kunnen we de meeste onderdelen die niet op voorraad zijn alsnog binnen 24 uur leveren. Vrachtkosten zijn afhankelijk van gewicht en omvang.