Details maken het verschil Inloggen | Registreren
Nieuws

Parker bij GEJE

Zoals ongetwijfeld bekend is GEJE ook leverancier van Parker “Mobile Hydraulic Components” Dit houdt zoveel in dat de producten welke Parker vanuit deze divisie levert voor de truckmarkt ook bij GEJE, veelal uit voorraad, geleverd kunnen worden.

Denk hierbij aan de F1  en T1 knikplunjerpompen die door duurzaamheid en efficiëntie uitblinken. Maar ook de F2 knikplunjerpomp serie met dubbele opbrengst en de veel gebruikte VP1 serie pompen, met variabele opbrengst, liggen bij GEJE in het schap.

De innovatieve F3 serie welke bij gebruik op een motor/distributie PTO voor indrukwekkende besparing op brandstof zorgt is bij GEJE geen onbekende. Kortom ook voor Parker truck pompen bent u bij GEJE aan het juiste adres.            

Zoekt u overigens andere componenten zoals ventielen, by-passes, manifolds of andere accesoires van Parker? Of de hydromotoren van de F1, F11 en F12 serie? Ook hierin kan GEJE u van dienst zijn met diverse modellen en producten uit voorraad leverbaar. 

Bel voor meer informatie met GEJE op 0515-581 808 of stuur een mail aan verkoop@geje.nl.


Knik plunjerpomp F1 Parker

Variabele knik plunjerpomp VP1 Parker

           

  

Hydrauliekset, TK-unit, PTO-set

Hydrauliekset nodig?

GEJE levert direct uit voorraad

Een nieuw jaar, nieuwe kansen!

Volgens onze verwachting stijgt de vraag naar hydraulieksets flink.

Regeren is vooruitzien, dus wij hebben hier tijdig op ingespeeld. Dat betekent dat wij u direct uit voorraad complete en passende hydraulieksets kunnen leveren.

GEJE helpt u daarnaast om montagetijd te besparen door u slimme montage-steunen aan te bieden. Wij zijn graag bereid om u verder waar nodig te helpen.

Bel ons op 0515-581808  of mail naar verkoop@geje.nl 

Wij staan voor u klaar!


 

 

 

Profiteer mee van 15 jaar GEJE 

 


GEJE stapt over op nachtlevering

 

U bent er inmiddels aan gewend dat GEJE uw bestelling snel levert, ook als dit in de loop van de middag besteld wordt. De volgende dag heeft u de bestelde goederen in huis.

Maar het kan nog sneller!

GEJE is een samenwerking gestart met Night Star Express, Europees marktleider in nachtdistributie. Aan het eind van de dag opgehaalde zendingen worden voor aanvang van de volgende werkdag op het door u aangegeven en op voorhand overeengekomen afleveradres afgeleverd voor uiterlijk 08:00 uur.

Wij spelen hiermee in op en steeds verdergaande ontwikkeling in de supply chain. GEJE vindt dat deze stap nodig is om haar relaties optimaal te kunnen blijven bedienen.

Wij zijn inmiddels al begonnen om onze relaties, die al gebruik maken van nachtleveringen, op deze manier van dienst te zijn. Omdat wij overtuigd zijn van de voordelen van nachtlevering brengen wij hiervoor geen extra kosten in rekening.

 


 

Voordelen nachtlevering:

  • Meer flexibiliteit in uw planning
  • 's Morgens direct aan de slag
  • Zekerheid voor uw klant.

Wilt u meer informatie?

Stuur een mail aan info@geje.nl om de mogelijkheden te bespreken. Als u al met ons samenwerkt ontvangt u van ons binnenkort een mail met uitleg over deze verzendwijze en wat u moet doen om van de voordelen te profiteren.

Profiteer van 15 jaar GEJE!

Op 1 september 2002 is Gert-Jan Zuidema (oprichter, eigenaar en naamgever van GEJE) begonnen met het aanbieden van hydrauliek-oplossingen voor trucks. Na 15 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een volwassen groothandel in truck-hydrauliek met zes medewerkers.

In ons bedrijf in Heerenveen helpen wij desgewenst onze relaties ook met het monteren van hydrauliek op trucks. Dit blijven we doen om up-to-date te blijven in de ontwikkelingen en het vergroot onze creativiteit. Wij kunnen hiermee op voorhand inspelen op de uitdagingen die onze klanten tegenkomen. U vindt ons altijd bereid om met u mee te denken.

Wie jarig is trakteert:

Bestel een hydrauliekset bij GEJE en ontvang een vat hydrauliekolie van 200 liter met 50% korting!

Deze actie geldt tot 1 januari 2018.

 

 
 

 

Voor de derde keer in successie behoort GEJE Truck Hydraulics BV officieel tot de FD Gazellen

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Gert-Jan Zuidema, oprichter en eigenaar van GEJE: "Dat wij nu voor het derde jaar op rij deze erkenning ontvangen is erg bijzonder. Wij zijn onze klanten erkentelijk dat zij onze dienstverlening waarderen en ons steeds vaker weten te vinden voor oplossingen in de truck hydrauliek."

Deze award bevestigt de forse jaarlijkse groei van GEJE en het vertrouwen dat onze klanten hebben in ons assortiment en onze dienstverlening.

De medewerkers van GEJE hebben een ruime ervaring in het bedenken van oplossingen voor hydraulische uitdagingen. In ons distributiecentrum in Heerenveen ligt altijd voldoende voorraad om snel de gewenste producten te kunnen leveren. Een eventuele nalevering kan heel snel worden geregeld vanwege onze uitstekende lijnen met leveranciers.

Neemt u eens een kijkje in onze webshop om een indruk te krijgen van ons ruime assortiment. Bent u een bestaande relatie van GEJE dan heeft u van ons inlogcodes ontvangen (stuur een e-mail aan verkoop@geje.nl om die eventueel op te vragen). Bent u een nieuwe relatie dan kunt u zich eenvoudig registreren.

 

Webshop in een nieuw jasje

We hebben onze webshop vernieuwd. Naast de cosmetische veranderingen is er ook achter de schermen veel veranderd zodat wij sneller en makkelijker aanpassingen kunnen doen.

 

EDBRO vervangingsdelen bij GEJE

Inmiddels levert GEJE Truck Hydraulics ruim een half jaar de kipcilinders en onderdelen van EDBRO.

Vele carrosseriebouwers, hydrauliekspecialisten, truckdealers en transportbedrijven maken gebruik van de ruime voorraad aan cilinders, pompen, ventielen en spareparts die GEJE Truck Hydraulics in haar magazijn in Heerenveen op voorraad heeft.

 


 

BedrijfsautoRAI een groot succes 

Van 20 t/m 24 oktober stond BedrijfsautoRAI 2015 op de agenda! Een editie die duidelijk liet zien dat het wegtransport en de logistieke dienstverlening zich in beter weer bevindt. Maar liefst 55.268 professionals brachten een bezoek aan de beurs, waarvan een groot aantal ook onze stand. Wij danken u voor uw bezoek.


 

Verkoper buitendienst

1 september 2015 is Ewout Rodenhuis gestart als verkoper buitendienst bij GEJE Truck Hydraulics, dé groothandel in hydraulische systemen en componenten voor de truckmarkt. Ewout zal zich bezighouden met de verkoop van produkten van de merken: OMFB, Padoan, Parker en Edbro.

De afgelopen 10 jaar werkte Ewout voor de firma Edbro/Jost. Naast de komst van Ewout naar GEJE is ook het Edbro produkten pakket toegevoegd aan het leveringsprogramma van GEJE Truck Hydraulics.

Gert-Jan Zuidema, directeur/groot aandeelhouder: "de expertise en kennis van Ewout en de uitbreiding van ons assortiment met Edbro, passen goed bij de ambities van GEJE Truck Hydraulics om haar marktaandeel verder te versterken.