Login
Angebotsliste
Warenkorb

Snelkoppelingen

In de hydraulische wereld zijn er veel verschillende producten. Een belangrijk onderdeel in hydrauliek zijn de snelkoppelingen. Waarvoor dienen deze snelkoppelingen en welke zijn er allemaal beschikbaar? Een snelkoppeling zorgt simpelweg voor een eenvoudige, snelle verbinding tussen diverse componenten. Alle snelkoppelingen die wij leveren voldoen aan de ISO-normering.

Soorten hydraulische snelkoppelingen
Bij GEJE bieden wij vier verschillende hydraulische snelkoppelingen aan. Dat zijn de volgende:

  • Standaard / push-pull snelkoppelingen
  • Schroef snelkoppelingen
  • Flat face snelkoppelingen
  • Multi snelkoppelingen

De snelkoppelingen worden geleverd door verschillende merken. Dat zijn onder andere Argus, Faster, Gromelle, Inteva, Parker, Rectus en Stucchi.

Standaard / push-pull snelkoppelingen

De standaard snelkoppelingen zijn de eenvoudige hydraulische snelkoppelingen van bijvoorbeeld Faster. Deze zijn in veel situaties geschikt om toe te passen. Dit is ook de meest voorkomende snelkoppeling die wordt gebruikt. Hieronder vallen ook de push-pull snelkoppelingen. Het koppelen en ontkoppelen van deze snelkoppeling wordt gedaan door het naar achteren trekken van de huls waardoor de insteker loskomt.

Schroef snelkoppelingen

Schroef snelkoppelingen zijn speciaal ontworpen voor zware, hogedruktoepassingen. Het aan- en afkoppelen gebeurt door de huls vast te schroeven. De verbinding wordt bevestigd op de draad tussen de huls en de vrouwelijke koppeling. De schroef snelkoppelingen zijn ook nog eens uitwisselbaar met vergelijkbare producten.

Flat face snelkoppelingen

Flat face snelkoppelingen, ook wel vlakdichtende snelkoppelingen genoemd, zorgen ervoor dat er geen lekkage ontstaat tijdens het af- en aankoppelen.

Multi snelkoppelingen

Als laatste snelkoppeling hebben wij de multi snelkoppelingen, van Multifaster. Deze snelkoppeling is ontworpen voor de aansluiting van meerdere slangen ineens. De Multifasters besparen tijd, omdat je ze slechts op één unit hoeft te koppelen. Onder restdruk zijn deze snelkoppelingen simpel te ontkoppelen en door de vlak afdichtende patronen is de koppeling nagenoeg lekvrij bij het af- en aankoppelen.

-
Versandkosten

Wir halten Ihre Kosten durch effizientes Verpacken und Kombinieren von Sendungen niedrig.

-
Schnelle Lieferung

Ihre Bestellung wird noch am selben Tag bearbeitet und an das Transportunternehmen übergeben.

-
Maßgeschneidert

Geeignete Lösung für jede Lkw-Marke und jeden Lkw-Typ sowie für Be- und Entladeanwendungen.

-
Großes Lager

Wir verfügen über einen großen Bestand an einer breiten Palette von Hydraulikprodukten.

Warenkorb

Angebotsliste

Filter löschen

Filter

Stornieren
Bestätigen