Login
Angebotsliste
Warenkorb

Slangen

Zonder slangen geen hydrauliek. De hydraulische slangen zijn van cruciaal belang. Het is daarom ook belangrijk om de juiste slang te selecteren. Alleen dan zal de slang de juiste prestaties leveren voor de vloeistof die er doorheen stroomt. Is een slang niet goed gekozen, dan kan dat gevaarlijke situaties opleveren zoals het lekken, barsten of helemaal losschieten van de slang.

De hydraulische slangen zijn krachtig, maar toch flexibel. Ze bestaan uit rubber en lagen staal, die speciaal gemaakt zijn voor de vloeistoffen die er doorheen stromen te vervoeren naar de verschillende onderdelen. De slangen krijgen te maken met een hoge druk, maar door de flexibiliteit kan de slang gemakkelijk gemonteerd worden. Zelfs op plekken waar rechte pijpen/buizen niet bij kunnen!

Persen

Bij GEJE worden de slangen ook geperst op het juiste formaat en met de koppelingen die gewenst zijn. Bij het doorgeven van de correcte maat en koppelingen, gaan onze medewerkers zo snel mogelijk aan de slag met het persen van de slangen.
-
Versandkosten

Wir halten Ihre Kosten durch effizientes Verpacken und Kombinieren von Sendungen niedrig.

-
Schnelle Lieferung

Ihre Bestellung wird noch am selben Tag bearbeitet und an das Transportunternehmen übergeben.

-
Maßgeschneidert

Geeignete Lösung für jede Lkw-Marke und jeden Lkw-Typ sowie für Be- und Entladeanwendungen.

-
Großes Lager

Wir verfügen über einen großen Bestand an einer breiten Palette von Hydraulikprodukten.

Warenkorb

Angebotsliste

Filter löschen

Filter

Stornieren
Bestätigen